Ukkos.org muualla netissä

Vaikka Ukkos.org onkin epäkaupallinen järjestö, niin toimintamme kannalta olemme ottaneet linjaksemme hyödyntää Googlen palveluita, sillä se on ikään kuin netin standardiksi muodostunut palvelu, jonka kautta ihmiset löytävät paikalle, sekä käyttävät sitä niin paljon, että ilman sitä ei oikein käytännössä tule toimeen. Tämän lisäksi se tarjoaa myös ilmaiseksi yleishyödyllisiä toimintoja, kuten YouTube ja Drive, joita olemme päättäneet hyödyntää.

Hyvää ja hyödyllistä softaa

Linux

Musiikki

  • LMMS: https://lmms.io/ (Ammattilaistason ilmainen musiikkistudioympäristö.)
  • Renoise: https://www.renoise.com/ (Renoise ei ole ilmainen, mutta erittäin edullinen pienen porukan tracker-softa jota Usko käyttää ja suosittelee, joten se ansaitsee olla täällä.)

Grafiikka

Video

Muuta

  • Github: https://github.com/ (Avoimeen lähdekoodiin perustuvia ohjelmistoja ym. ohjelmia, josta Ukkostuotannon alustatkin pääasiassa löytyvät.)

Tiedätkö jonkin kätevän ja hyödyllisen ohjelman, jonka ajattelet sopivan tänne? Pistä vinkkiä: usko@ukkos.org

Resursseja

Kopiosuojavapaita kuvia

Musiikkisampleja

Varsinkin samplekirjastot ovat usein mainosrahoitteisia, koska äänitiedostot ovat suurikokoisia, mutta listaan niitä täällä, koska ne ovat oleellisia musiikin tekemiseen. Tiedätkö jonkin kätevän ja hyödyllisen saitin, jonka ajattelet sopivan tänne? Pistä vinkkiä: usko@ukkos.org

Musiikki-instrumentteja ja efektejä

Muita nettisivuja

Haluatko sivustosi tänne listattavaksi tai tiedätkö jonkin saittiin liittyvän yleishyödyllisen sivuston? Se ei saa olla kaupallinen tai sisältää mainoksia!
Pistä vinkkiä: usko@ukkos.org

pixline