SUOMEN MAHTAVA MUINAINEN MENNEISYYS ON TARKOITUKSELLA HÄVITETTY JA TÄHÄN ON TULTAVA JA TULEE MUUTOS!

Ukkos-orgilla on hallussaan tukku todisteita suomalaisten kansalle kertomattomasta ja julki kirjoittamattomasta historiasta ja teoria syistä miksi näin on ja ne tullaan avaamaan tälle sivustolle ajan mittaan ja julkaistaan kunhan aika on oikea ja esitys saatu sopivasti sisäistettävään ja jaettavaan tiiviiseen tyyliin. 

Sivustolla esitetään teorioita lukemisen helpottamisen vuoksi suorasukaisesti eikä joka kerta erikseen mainita jonkin asian olevan teoriaa, vaan sisältö tulee nähdä asiayhteyksien kasaamisena ja asioiden yhdistämisenä kokonaisuudeksi.

Tässä odotellessa ja mielenkiinnon herättämiseksi linkkejä sivustoihin joissa käsitellään Suomen muinaiskuningassukua ennen kristinretkiä Suomeen:

Tärkeä huomio! Jos innostutte hakemaan lisätietoa aiheesta itsenäisesti, niin törmäätte vääjäämättä ja varmasti esityksiin joissa nämä asiat pyritään tyrmäämään kaikenlaisin väitöksin ties millä verukkeilla, mutta niihinkin voi tietysti tutustua pitäen mielessä että vain sinä itse olet se joka pystyy asioiden oikeellisuuden ja todellisuuden omien havaintojesi, tulkintojesi ja johtopäätöstesi perusteella tekemään. 

Tämä on kuitenkin vasta pintaraapaisu ja koko kansamme menneisyyden aikajanan kannalta suhteellisen tuore asia ja sitä on pimitetty lähinnä poliittisista ja lähihistoriallisista syistä, mutta kun ajassa menee kauemmas ja kauemmas niin alkaa selvitä, että meidän menneisyytemme on itseasiassa ollut merkittävä koko ihmiskunnan kehityksen kannalta ja tämän asian esiintuominen vasta herättääkin tunteita, sillä tällä tiedolla onkin vaikutusta jo koko maailmanhistorian tapahtumiin ja siten peilautuu mitä uskomattomimmilta tuntuviin asioihan ja ratkaisee mysteereiksi jääneitä aukkoja sekä herättää ainakin tietyissä piireissä suuria tunteita. Esimerkki: Luku- ja kirjoitustaidon synty ja leviäminen. Vielä kauempaa menneisyydestä karjanhoidon, maanviljelyksen ja sitä seuranneen sivistyksen alku. Tai oikeammin alut.

Tässä muutama vihje tulevasta muutaman kuvan muodossa: 

Pyrin tekemään selvitystä siten, että tuotan kuva-ainestoakin uusiksi tai ainakin niin, että ne olisivat jotenkin yhtenäisiä kokonaisuuteen nähden siististi esitettynä, joten pahoittelen jo tässä vaiheessa sivuston julkaisun ajankohdan olevan joskus hamassa tulevaisuudessa, koska en viitsi julkaista sitä hätäisesti pienissä erissä, tai huonosti esitettynä.

Lue lisää täältä.

T: cro-magnon-sumerin-suomen-savon-(k)arjalainen
[13.3.2023.]

Jaa sivu somessa:

Tässä voi jättää aiheesta kysymyksiä tai keskustella siitä muuten vain:

0 0 ääniä
Article Rating
Ilmoita
guest
4 Comments
Uusin
Vanhin Eniten äänestetyt
Sisäiset palautteet
Näytä kaikki kommentit
Sopsy

me olemme leguaani

Seppo Lehto

Nyt on peisettiä

4
0
Kiinnostaisi ajatuksesi aiheesta, kommentoi!x
Scroll to Top